Boligadvokat Esbjerg, Vejle, Kolding, & omegn

Få hjælp af boligadvokat - Komplet boligpakke 5.700 Kr.

Boligadvokat Esbjerg, Vejle, Kolding, & omegn

Få hjælp af boligadvokat - Komplet boligpakke 5.700 Kr.

iconfinder_Certificate_certification_degree_diploma_document_guarantee_2850677

Få lavet din bolighandel for 5.700 kr.

 

iconfinder_cell-4-0_234757

Registreret ejendomsformidler

iconfinder_money_box_172507

Få kompetent rådgivning og spar penge

Få hjælp af uafhængig boligadvokat og rådgiver

Advokatfirmaet Hedehøj yder landsdækkende service og rådgivning til boligkøbere i forbindelse med køb af deres nye bolig eller fritidshus, herunder i forbindelse med forældrekøb.

Advokatfirmaet Hedehøj har hjulpet mange boligejere gennem årene med at sikre at deres køb af drømmebolig ikke bliver til et mareridt.

I mange boligkøb er det de små detaljer i købsaftalen, som kan betyde rigtig meget for dig og købet af din drømmebolig – de små detaljer kan ofte spare boligkøbere for mange penge.

Vores boligpakke indeholder:

  • Gennemgang af alle dokumenter i handlen
  • Købsaftale
  • Skødeskrivning
  • Tinglysning
  • Berigtigelse
  • Refusionsopgørelse

Vi er 100 % uafhængige af ejendomsmæglerne og gør en dyd ud af at yde en god og grundig rådgivning til en fast lav pris på kr. 5.700 inkl. moms.

Vælger du at bruge en advokat i forbindelser med dit boligkøb, vil du være dækket af advokatens ansvarsforsikring.

At købe fast ejendom er ofte den største investering man laver, hvorfor det er vigtigt, at man føler sig tryg ved sin rådgiver.

At købe en bolig eller et hus, er ofte den største investering mange mennesker laver – derfor er det vigtigt at man føler sig tryg ved den rådgiver man vælger at bruge.

Advokatfirmaet Hedehøj har gode anmeldelser fra tidligere kunder, som vi har hjulpet med at købe bolig – du kan se nogle af anmeldelserne her på websitet, men du kan også se flere anmeldelser ved at gå til vores Facebook side her.

Vores boligpakke pris er en fast lav pris og vi tilbyder ikke ”Købt eller Gratis”, som andre advokater eller ”køberrådgivere”, da dette indikerer at de har en økonomisk interesse i at handlen bliver til noget og derfor ikke er uafhængige rådgivere.

Vores rådgivning forpligter, hvorfor det også er vigtigt for os, at der ikke er tvivl om evt. interessekonflikter.

Prisen inkluderer alt fra start til slut – dvs. fra du har fundet drømmeboligen til du overtager boligen.

Vi gennemgår købsaftalen samt alle handlens dokumenter, som sælger og mægler fremsender, vi udarbejder skødet, samt står for tinglysningen og vi koordinerer med mægler og bankerne ift. tinglysning af lån og til sidst udarbejdelse af refusionsopgørelsen.

Er I i tvivl om, om I kan underskrive købsaftalen, så skal I være velkomne til at sende den forbi til et tjek, inden I skriver under.

Advokat Daniella Hedehøj

Kontakt Daniella uforpligtende

Det siger vores kunder