Få hjælp af boligadvokat Daniella Hedehøj

Komplet boligpakke 9.995 Kr. – Klar hele handlen hurtigt online

Få hjælp af boligadvokat Daniella Hedehøj

Komplet boligpakke 9.995 Kr. – Klar hele handlen hurtigt online

iconfinder_Certificate_certification_degree_diploma_document_guarantee_2850677

Få lavet din bolighandel for 9.995 kr.

iconfinder_cell-4-0_234757

Hjulpet mere end 200 boligejere

iconfinder_money_box_172507

Få kompetent rådgivning og spar penge

Du er velkommen til at ringe til os på nr. 89885602

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser straks.

Hvis I får fat i receptionen, vil vi bestræbe os på at svare inden for et par timer samme dag.

Vi har kontor på Søllerødgade 33, 2200 København N samt Bredgade 66, 2. sal, 1260 København K

Advokat Daniella Hedehøj

Kontakt Daniella uforpligtende

Det siger vores kunder

Sådan fungerer processen hos os

Oftest stillede spørgsmål ved bolighandel

Nej, det er ikke et krav at du skal have en boligadvokat når du køber bolig. Men det er selvfølgelig klart, at vi bestemt mener at pengene er godt givet ud, og er ofte kun få procent af de samlede omkostninger i en bolighandel. Vi er der fra A-Z, og der er ingen begrænsninger på, hvor mange spørgsmål du kan ringe og skrive om – salæret er det samme.

 Ja, det gør vi. Det er de samme juridiske forhold, som skal afklares. Modsat mægleren, er det ikke på samme måde nødvendigt at kende til lokalområdet.

Vi anbefaler, at vi bliver inddraget i processen lige inden du skriver under på købsaftalen. Men du skal altid være velkommen til at ringe eller skrive, hvis der er noget du er i tvivl om, inden du f.eks. byder på en ejendom.

Vi behandler altid sagerne i den rækkefølge, som forbeholdene løber. Dvs. har din sag en kort frist, så kommer den foran i køen. Det er klart, at der kan være helt særlige situationer, hvor vi har så mange handler på samme tid, at vi måske vil bede mæglere om en kort fristudsættelse på f.eks. 24 timer. Men ring eller skriv endelig, hvis I vil høre om vi kan tage jeres handel ind.

Nej, det er det ikke. Det er de samme juridiske forhold, som skal afklares. Modsat mægleren, er det ikke på samme måde nødvendigt at kende til lokalområdet, selvom vi dog oftest undersøger, hvis der er noget særligt ift. området.

Vi kan ikke anbefale, at man som køber benytter ejendomsmægleren, som sin rådgiver. Det kan sagtens føles som om mægleren er der til at rådgive ifm. købet, men det er vigtigt at huske på, at mægler er sælgers mand, og derfor ikke kan rådgive dig som køber på objektivt grundlag. En rådgiver med speciale i køberrådgivning er opdateret på de nyeste regler på området, og er godt inde i praksis og kutymer på området. Derfor er det vigtigt med en rådgiver med speciale i køberrådgivning.

En boligadvokat er uddannet advokat, og kan derfor også rådgive om evt. praksis ift. tvister om fejl og mangler mv.

Ja, det kan du uden problemer. Hvis du får os med som rådgiver på dit salg, så håndterer vi kontakten med købers advokat.

Ja, vi rådgiver også meget gerne om samlever testamenter, samejekontrakter m.v. Ring eller skriv endelig, så vi kan drøfte jeres situation.