Boligadvokat Odense, Middelfart, Svendborg, & omegn

Få hjælp af boligadvokat - Komplet boligpakke 5.700 Kr.

Boligadvokat Odense, Middelfart, Svendborg, & omegn

Få hjælp af boligadvokat - Komplet boligpakke 5.700 Kr.

iconfinder_Certificate_certification_degree_diploma_document_guarantee_2850677

Få lavet din bolighandel for 5.700 kr.

 

iconfinder_cell-4-0_234757

Registreret ejendomsformidler

iconfinder_money_box_172507

Få kompetent rådgivning og spar penge

Få hjælp af advokat med mange års erfaring indenfor bolighandel

Advokatfirmaet Hedehøj rådgiver købere i forbindelse med køb af deres nye bolig eller fritidshus, herunder i forbindelse med forældrekøb. Vores service er landsdækkende.

Vi har mange års erfaring som boligadvokat og en af fordelene ved at bruge os er, at vi kan hjælpe dig med at sikre at købet af din drømmebolig ikke bliver til et mareridt.

Ofte kan de små detaljer i købsaftalen, have væsentlig betydning for dig og købet af din drømmebolig og vores rådgivning sparer boligkøbere, fra at købe katten i sækken.

Vores boligpakke indeholder:

  • Gennemgang af alle dokumenter i handlen
  • Købsaftale
  • Skødeskrivning
  • Tinglysning
  • Berigtigelse
  • Refusionsopgørelse

Vi er 100 % uafhængige af ejendomsmæglerne og gør en dyd ud af at yde en god og grundig rådgivning til en fast lav pris på kr. 5.700 inkl. moms.

Brug en advokat i forbindelse med dit køb og du vil være dækket af advokatens ansvarsforsikring.

At købe fast ejendom er ofte den største investering man laver, hvorfor det er vigtigt, at man føler sig tryg ved sin rådgiver.

Mange advokater eller ”køberrådgivere” tilbyder ”Købt eller Gratis”. I vores optik betyder det dog, at rådgiverne ikke er 100 % uafhængige, da de i så fald har en økonomisk interesse i at sørge for at handlen faktisk bliver til noget.

Vi tilbyder derfor ikke ”Købt eller Gratis”, men har til gengæld valgt en fast lav pris. Vores rådgivning forpligter, hvorfor det også er vigtigt for os, at der ikke er tvivl om evt. interessekonflikter.

Prisen inkluderer alt fra start til slut – dvs. fra du har fundet drømmeboligen til du overtager boligen.

Vi gennemgår købsaftalen samt alle handlens dokumenter, som sælger og mægler fremsender, vi udarbejder skødet, samt står for tinglysningen og vi koordinerer med mægler og bankerne ift. tinglysning af lån og til sidst udarbejdelse af refusionsopgørelsen.

Er I i tvivl om, om I kan underskrive købsaftalen, så skal I være velkomne til at sende den forbi til et tjek, inden I skriver under.

Advokat Daniella Hedehøj

Kontakt Daniella uforpligtende

Det siger vores kunder

Sådan fungerer processen hos os