Få hjælp af boligadvokat Daniella Hedehøj

Komplet boligpakke 9.995 Kr. – Klar hele handlen hurtigt online

Få hjælp af boligadvokat Daniella Hedehøj

Komplet boligpakke 9.995 Kr. – Klar hele handlen hurtigt online

iconfinder_Certificate_certification_degree_diploma_document_guarantee_2850677

Få lavet din bolighandel for 9.995 kr.

iconfinder_cell-4-0_234757

Hjulpet mere end 200 boligejere

iconfinder_money_box_172507

Få kompetent rådgivning og spar penge

Nem boligadvokat – landsdækkende service

Står du og skal købe din drømmebolig, så er det en god ide at få en boligadvokat med på sidelinjen.

En boligadvokat kan hurtigt gennemgå din drømmeboligs købsaftale og fortælle dig om du køber drømmeboligen eller om der kan noget der potentielt kan koste dig mange penge.

Vi rådgiver købere i forbindelse med køb af deres nye bolig eller fritidshus, herunder i forbindelse med forældrekøb. Vores service er landsdækkende.

Da al administration og rådgivning kan foregår over telefonen, er vores service landsdækkende og kan klares forholdsvist hurtigt.

Vores boligpakke indeholder:

 • Gennemgang af alle dokumenter i handlen
 • Købsaftale
 • Skødeskrivning
 • Tinglysning
 • Refusionsopgørelse

Advokatfirmaet Hedehøj er 100 % uafhængige af ejendomsmæglerne og gør en dyd ud af at yde en god og grundig rådgivning til en fast pris på kr. 9.995 inkl. moms.

Derfor skal du bruge en boligadvokat

Som boligadvokat er vores rolle først og fremmest at undersøge de juridiske forhold omkring købsaftalen, salgsopstillingen samt handlens øvrige dokumenter.

Handlens øvrige dokumenter kan f.eks. være regnskaber fra grund- eller ejerforeningen, tilstands- og el-rapporten eller servitutter tinglyst på ejendommen og lign.

Brug en advokat i forbindelse med dit køb og du vil være dækket af advokatens ansvarsforsikring.

At købe fast ejendom er ofte den største investering man laver, hvorfor det er vigtigt, at man føler sig tryg ved sin rådgiver.

På baggrund af vores gennemgang fremsender vi en detaljeret orientering til jer om vores observationer og – hvis nogen – hvilke forhold I skal være særligt opmærksomme på og hvad der evt. skal angives som forbehold for en godkendelse af handlen.

Det kan f.eks. være at sælger har bygget en garage, som ikke er godkendt af kommunen, og I ønsker at dette forhold skal være bragt på plads inden overtagelse.

Vi tilbyder både en telefonisk drøftelse af eller et personligt møde, hvis I ønsker det. At købe fast ejendom er ofte den største investering man laver, hvorfor det er vigtigt, at man føler sig tryg og ved hvad man går ind til.

Vores opgave er at sikre, at I indgår en handel på oplyst grundlag.

Hvorvidt der skal tilknyttes forbehold til handlen, aftaler vi selvfølgelig altid i samarbejde med jer som købere.

Til sidst står vi også for berigtigelse af handlen, hvilket betyder, at der udarbejdes et skøde, som skal tinglyses. Skødet og tinglysningen kan ses som en kvittering på købet.

Vi koordinerer med bankerne omkring indfrielse/aflysning af lån, udarbejder refusionsopgørelsen samt frigiver af købesummen.

Da vores rådgivning er telefonisk og administration kan klares online, kan vi også tilbyde at hjælpe dig hvis du har behov for:

Advokat Daniella Hedehøj

Kontakt Daniella uforpligtende

Få hjælp af boligadvokat Daniella Hedehøj idag

Vælg en af vores boligpakker nedenfor

Berigtigelse af bolighandel

4.495 Kr.
 • Udarbejdelse af skøde
 • Tinglysning af skøde
 • Udarbejdelse af refusionsopgørelse

Gennemgang af købsaftale

5.995 Kr.
 • Gennemgang af købsaftalen
 • Rådgivningsskrivelse
 •  

Komplet køberpakke

9.995 Kr
 • Gennemgang af købsaftalen
 • Rådgivningsskrivelse
 • Godkendelsesskrivelse
 • Godkendelse af handelen
 • Dialog med bank og mægler
 • Udarbejdelse af skøde
 • Tinglysning af skøde
 • Udarbejdelse af refusionsopgørelse
Populær

Det siger vores kunder

Sådan fungerer processen hos os

Oftest stillede spørgsmål ved bolighandel

Nej, det er ikke et krav at du skal have en boligadvokat når du køber bolig. Men det er selvfølgelig klart, at vi bestemt mener at pengene er godt givet ud, og er ofte kun få procent af de samlede omkostninger i en bolighandel. Vi er der fra A-Z, og der er ingen begrænsninger på, hvor mange spørgsmål du kan ringe og skrive om – salæret er det samme.

 Ja, det gør vi. Det er de samme juridiske forhold, som skal afklares. Modsat mægleren, er det ikke på samme måde nødvendigt at kende til lokalområdet.

Vi anbefaler, at vi bliver inddraget i processen lige inden du skriver under på købsaftalen. Men du skal altid være velkommen til at ringe eller skrive, hvis der er noget du er i tvivl om, inden du f.eks. byder på en ejendom.

Vi behandler altid sagerne i den rækkefølge, som forbeholdene løber. Dvs. har din sag en kort frist, så kommer den foran i køen. Det er klart, at der kan være helt særlige situationer, hvor vi har så mange handler på samme tid, at vi måske vil bede mæglere om en kort fristudsættelse på f.eks. 24 timer. Men ring eller skriv endelig, hvis I vil høre om vi kan tage jeres handel ind.

Nej, det er det ikke. Det er de samme juridiske forhold, som skal afklares. Modsat mægleren, er det ikke på samme måde nødvendigt at kende til lokalområdet, selvom vi dog oftest undersøger, hvis der er noget særligt ift. området.

Vi kan ikke anbefale, at man som køber benytter ejendomsmægleren, som sin rådgiver. Det kan sagtens føles som om mægleren er der til at rådgive ifm. købet, men det er vigtigt at huske på, at mægler er sælgers mand, og derfor ikke kan rådgive dig som køber på objektivt grundlag. En rådgiver med speciale i køberrådgivning er opdateret på de nyeste regler på området, og er godt inde i praksis og kutymer på området. Derfor er det vigtigt med en rådgiver med speciale i køberrådgivning.

En boligadvokat er uddannet advokat, og kan derfor også rådgive om evt. praksis ift. tvister om fejl og mangler mv.

Ja, det kan du uden problemer. Hvis du får os med som rådgiver på dit salg, så håndterer vi kontakten med købers advokat.

Ja, vi rådgiver også meget gerne om samlever testamenter, samejekontrakter m.v. Ring eller skriv endelig, så vi kan drøfte jeres situation.