Få hjælp af boligadvokat Daniella Hedehøj

Komplet boligpakke 5.500 Kr. – Klar hele handlen hurtigt online

Få hjælp af boligadvokat Daniella Hedehøj

Komplet boligpakke 5.500 Kr. – Klar hele handlen hurtigt online

iconfinder_Certificate_certification_degree_diploma_document_guarantee_2850677

Få lavet din bolighandel for 5.500 kr.

iconfinder_cell-4-0_234757

Registreret ejendomsformidler

iconfinder_money_box_172507

Få kompetent rådgivning og spar penge

Nem boligadvokat – landsdækkende service

Står du og skal købe din drømmebolig, så er det en god ide at få en boligadvokat med på sidelinjen.

En boligadvokat kan hurtigt gennemgå din drømmeboligs købsaftale og fortælle dig om du køber drømmeboligen eller om der kan noget der potentielt kan koste dig mange penge.

Vi rådgiver købere i forbindelse med køb af deres nye bolig eller fritidshus, herunder i forbindelse med forældrekøb. Vores service er landsdækkende.

Da al administration og rådgivning kan foregår over telefonen, er vores service landsdækkende og kan klares forholdsvist hurtigt.

Vores boligpakke indeholder:

  • Gennemgang af alle dokumenter i handlen
  • Købsaftale
  • Skødeskrivning
  • Tinglysning
  • Refusionsopgørelse

Advokatfirmaet Hedehøj er 100 % uafhængige af ejendomsmæglerne og gør en dyd ud af at yde en god og grundig rådgivning til en fast lav pris på kr. 5.500 inkl. moms.

Derfor skal du bruge en boligadvokat

Som boligadvokat er vores rolle først og fremmest at undersøge de juridiske forhold omkring købsaftalen, salgsopstillingen samt handlens øvrige dokumenter.

Handlens øvrige dokumenter kan f.eks. være regnskaber fra grund- eller ejerforeningen, tilstands- og el-rapporten eller servitutter tinglyst på ejendommen og lign.

Brug en advokat i forbindelse med dit køb og du vil være dækket af advokatens ansvarsforsikring.

At købe fast ejendom er ofte den største investering man laver, hvorfor det er vigtigt, at man føler sig tryg ved sin rådgiver.

På baggrund af vores gennemgang fremsender vi en detaljeret orientering til jer om vores observationer og – hvis nogen – hvilke forhold I skal være særligt opmærksomme på og hvad der evt. skal angives som forbehold for en godkendelse af handlen.

Det kan f.eks. være at sælger har bygget en garage, som ikke er godkendt af kommunen, og I ønsker at dette forhold skal være bragt på plads inden overtagelse.

Vi tilbyder både en telefonisk drøftelse af eller et personligt møde, hvis I ønsker det. At købe fast ejendom er ofte den største investering man laver, hvorfor det er vigtigt, at man føler sig tryg og ved hvad man går ind til.

Vores opgave er at sikre, at I indgår en handel på oplyst grundlag.

Hvorvidt der skal tilknyttes forbehold til handlen, aftaler vi selvfølgelig altid i samarbejde med jer som købere.

Til sidst står vi også for berigtigelse af handlen, hvilket betyder, at der udarbejdes et skøde, som skal tinglyses. Skødet og tinglysningen kan ses som en kvittering på købet.

Vi koordinerer med bankerne omkring indfrielse/aflysning af lån, udarbejder refusionsopgørelsen samt frigiver af købesummen.

Da vores rådgivning er telefonisk og administration kan klares online, kan vi også tilbyde at hjælpe dig hvis du har behov for:

 

Advokat Daniella Hedehøj

Kontakt Daniella uforpligtende

Det siger vores kunder

Sådan fungerer processen hos os